Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 11. prosinec - 17. prosinec 2017


Pondělí
Polévka Francouzská krémová cibulačka
Hlavní jídlo Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
Úterý
Polévka Česnečka
Hlavní jídlo Grilovaná krkovice s fazolkami a volským okem, šťouchané brmabory
Středa
Polévka Moravská zelnice
Hlavní jídlo Bramborové šulánky plněné mákem,maštěné máslem,kompot
Čtvrtek
Polévka Hrstková
Hlavní jídlo Gratinovaný kuřecí plátek v bramborách,salát
Pátek
Polévka Květáková s vejci
Hlavní jídlo Vepřové maso v kapustě, vařené brambory
Sobota
Polévka Bramboračka
Hlavní jídlo Bramborový guláš s chlebem
Neděle
Polévka Špenátová
Hlavní jídlo Pečená krkovička se zelím,mix knedlíků
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na prosinec


40g ROLKA Z ROASTBEEFU PLNĚNÁ RUKOLOVÝM SALÁTKEM
Alergeny: 1a, 6, 10
90 Kč
KRÉMOVÁ RYBÍ POLÉVKA S CITRONOVÝM OLEJEM A KRUTONY
Alergeny: 4, 6, 7, 9
70 Kč
180g CANDÁT NA MÁSLE S POVIDLOVO - CITRONOVOU OMÁČKOU
Alergeny: 4, 7
310 Kč
200g KRŮTÍ ROLÁDA PLNĚNÁ KAŠTANOVOU NÁDIVKOU S OPÉKANÝM BRAMBOREM
Alergeny: 1a, 3, 6, 7
200 Kč
PEČENÝ VÁNOČNÍ PUDING
Alergeny: 1a, 3, 6, 7, 8, 12
75 Kč
Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 370,- CZK
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na hotel@hotel-savannah.com

Rezervace