Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 16.října - 22. říjen 2017


Pondělí
Polévka Frankfurtská s párkem
Hlavní jídlo Holandský řízek, bramborový salát
Úterý
Polévka Fazolová bílá
Hlavní jídlo Grilovaná krkovička s pepřovou omáčkou, hranolky
Středa
Polévka Mrkvový krém
Hlavní jídlo Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka
Čtvrtek
Polévka Vývar s masem a nudlemi
Hlavní jídlo Lasagne z hovězího masa, rajčatový salát
Pátek
Polévka Zeleninová krémová
Hlavní jídlo Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kompot
Sobota
Polévka Česneková se šunkou a sýrem
Hlavní jídlo Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík
Neděle
Polévka Hrachová se slaninou
Hlavní jídlo Kuřecí kung-pao, rýže
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na říjen


60g CARPACCIO Z PEČENÉ ČERVENÉ ŘEPY S PĚNOU Z KOZÍHO SÝRU
Alergeny: 1a, 6, 7
90 Kč
CELEROVO – PETRŽELOVÝ KRÉM S PEČENÝM JELÍTKEM
Alergeny: 1a, 6, 7, 9
70 Kč
180g FILÁTKO Z CANDÁTA S PEČENOU DÝNÍ HOKAIDO
Alergeny: 4, 7
300 Kč
200g KACHNÍ PRSO GRILOVANÉ NA TYMIÁNU S ČERVENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM
Alergeny: 1a, 3, 7
290 Kč
HRUŠKA POŠÍROVANÁ V BÍLÉM VÍNĚ S KARAMELEM
Alergeny: 12
60 Kč
*Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 420,- CZK
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na hotel@hotel-savannah.com

Rezervace