Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 19. únor - 25. únor 2018


Pondělí
Polévka Frankfurtská s párkem
Hlavní jídlo Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík
Úterý
Polévka Fazolová bílá
Hlavní jídlo Pečené kuře, dušená rýže, kompot
Středa
Polévka Vývar s masem a nudlemi
Hlavní jídlo Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka
Čtvrtek
Polévka Hrachová se slaninou
Hlavní jídlo Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
Pátek
Polévka Zeleninová krémová
Hlavní jídlo Holandský řízek, bramborový salát
Sobota
Polévka Česneková se šunkou a sýrem
Hlavní jídlo Hovězí na houbách, rýže
Neděle
Polévka Mrkvový krém
Hlavní jídlo Marinovaná krkovička, fazolky na slanině, americké brambory
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na únor


UZENÁ POLÉVKA S KROUPAMI *
Alergeny: 1a
60 Kč
100g PEČENÉ VEPŘOVÉ UŠI NA ŽAMPIONECH A ČESNEKU PODÁVANÉ NA LISTOVÉM SALÁTKU *
Alergeny: 1a
70 Kč
200g ŠUMAJSTR – KROUPOVÉ RIZOTO SE ŠKVARKY A KONFITOVANÝM VEPŘOVÝM BOKEM *
Alergeny: 1a
150 Kč
200g POMALU TAŽENÁ HOVĚZÍ KVĚTOVÁ ŠPIČKA S MLADOU MRKVÍ A KŘENOVÝMI KNEDLÍČKY
Alergeny: 1a, 3, 7
280 Kč
NETRADIČNÍ POVIDLOVÉ TAŠTIČKY *
Alergeny: 1a, 3, 7
60 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 290,- CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na hotel@hotel-savannah.com

Rezervace